Pozdravljeni pri NORSAN-u

Vaš Omega-3 specialist z Norveške

Håvard Eiklid

Z NORSAN-om delam od leta 2011, ko smo začeli na Norveškem. Poleti 2014 sem prvič obiskal pisarno NORSAN v Berlinu in se takoj zaljubil v odlično ekipo, zato sem se že naslednji teden preselil v Berlin in niti za trenutek mi ni žal.

Brit Brall

Že nekaj časa sem pri NORSAN-u, ki je postal moja druga družina – čisto po norveško. Odlično podjetje, ki mi ob treh otrocih omogoča več kot zadovoljujoče timsko delo. Poslovno osebno izpopolnjevanje je tu prav tako pomembno kot pošteno ravnanje z ljudmi in naravo.

Christa Albrecht

Christa Albrecht

Res je dober občutek, ko veš, da lahko z odličnimi Omega-3 izdelki NORSAN podpreš zdravje svojih bližnjih in drugih. Še posebej sem vesela vseh pozitivnih povratnih informacij.

Inga Andresen

inga andresen norsan

Strast, zdravje in skupnost imajo velik vpliv na življenje. NORSAN ne združuje le teh vrednot! Je kaj lepšega, kot če na svoje delo gledate kot na poslanstvo in se vedno lahko z nasmehom odpravite na delo? Poleg izobraževanja številnih strokovnjakov je čudovit občutek, da lahko naredim svet nekoliko bolj zdrav. Z eno besedo: super!

Simone Ehlers

Simone Ehlers norsan

Z NORSAN-om sem že 5 let, česar nisem obžalovala niti en dan. Resnično se veselim še mnogo let s to odlično ekipo.

Sandra Detmerowski

sandra detmerowski norsan

Pri delu v NORSAN-u mi je najbolj všeč, da lahko prispevam svoje ideje in imam pri tem podporo ekipe. In da se vedno naučim kaj novega. Kot češnja na torti pa so seveda dragoceni izdelki, za katerimi z veseljem stojiš.

Matthias Haberzettl, Norsan Avstrija

Christian Haberzettl norsan

Z uvajanjem izdelkov NORSAN v Avstriji sem začel pred šestimi leti. Živim blizu Dunaja, delo z odličnimi ekipami iz Berlina in Hamburga pa je zelo zabavno in skupaj nam uspe doseči vse več ljudi, ki jih zanima Omega-3 in izdelki NORSAN.

Kerstin Günes

Kerstin Güneş Norsan

Zelo rada delam v oddelku za stik z lekarnami na NORSAN-u. Če delaš večinoma sam, kot to velja zame, je timski duh resnično pomemben. In pri nas je odličen. Kljub polni zaposlitvi pa je vedno dovolj časa tudi za najpomembnejše stvari v mojem življenju – mojo družino in moja dva otroka. NORSAN-u se zahvaljujem fleksibilnost in dinamiko. Omogoča mi, da z nasmehom preidem vsak kilometer in našo odlično kulturo podjetja prenesem v zunanji svet.

Dana Hildebrandt

Dana Hildebrandt norsan

Oh, kako sem vesela, da sem dobila priložnost za delo s tako odlično ekipo.

Smo norveško podjetje, specializirano za visoko kakovostne izdelke Omega-3. Kot pionir v metodičnem pristopu analize maščobnih kislin smo razvili izdelke, naravno bogate z Omega-3, ki uravnavajo pomanjkanje Omega-3. NORSAN je vodilna blagovna znamka Omega-3 v Evropi in najbolj prodajan izdelek Omega-3 v nemških lekarnah.

Za svoje uporabnike pripravljamo predavanja in informativna gradiva, s katerimi obveščamo o pomenu Omega-3 maščobnih kislin in njihovem učinku na zdravje, pri katerem pomemben del predstavlja preprosto merjenje indeksa Omega-3 v telesu. Prizadevamo si, da bi celotna populacija dosegla višji indeks Omega-3, in verjamemo, da lahko pri tem prispevamo korak za korakom. To celotni ekipi NORSAN-a daje zagon in navdušenje. Več o naši filozofiji zdravja preberite tukaj.

Naše vsakodnevno timsko delo odlikujejo odprtost, preglednost in zaupanje. Zanašamo se drug na drugega in se poskušamo podpirati, kolikor znamo. Biti močan je mogoče le skupaj. Še posebej smo ponosni na svoje edinstvene korporativne vrednote. Izboljšanje zdravja in dobrega počutja naših strank je za nas najboljša motivacija za delo.

Pisarne imamo v Berlinu, Hamburgu, na Dunaju, v Bolzanu in Lillu. 

Sedež podjetja je v Berlinu, naše ekipe pa delujejo še v Italiji, Franciji, Avstriji ter na Poljskem in Češkem, sedaj pa tudi v Sloveniji.